Житловий Комплекс Hyde Park

Житлові будівлі Обʼєкти та інтерʼєри

Location

м. Львів, вул. Мучна, 32

Year

2020-2025

Area

11398,18 m2

Клубний будинок Hyde Park, розташований біля парку “Шевченківський Гай”, пропонує поєднання сучасної архітектури та природного оточення. Комплекс складається з двох будинків, розташованих у мальовничому Личаківському районі Львова, що робить його ідеальним вибором для тих, хто цінує комфорт міського життя та спокій природи. Панорамні вікна квартир відкривають вид на паркову зону, що оточує будівлю, дозволяючи насолоджуватися красою природи просто з вашого дому.


Дизайн будівель та внутрішніх дворів, складана рельєфність ділянки, велика кількість зелених насаджень – усе спрямовано на створення затишної атмосфери. Територія Hyde Park буде закритою від сторонніх і автомобілів, що забезпечить мешканцям відчуття безпеки та приватності. Ландшафтний дизайн передбачає зони для відпочинку, дитячі та спортивні майданчики, а також унікальне поле для мінігольфу, яке стане цікавою розвагою для мешканців будь-якого віку.


Архітектурне рішення будівель у Hyde Park базується на використанні сучасних технологій. Будинки, що мають змінну поверховість, чотири- шість поверхів, зводяться з використанням надійної монолітно-каркасної технології, а зовнішні стіни зроблені з цегли та утеплені мінеральною ватою. Це забезпечує відмінну тепло- та звукоізоляцію, створюючи комфортні умови для проживання у будь-яку пору року. Великі панорамні вікна забезпечують максимальне природне освітлення всередині, а просторі балкони дозволяють милуватися краєвидами і відпочивати серед природи.


Об’ємно-просторове рішення будинків переплітає історичний характер навколишнього середовища з сучасними архітектурними підходами – скатні покрівлі, ритмічні виступи з динамічними прийомами, просторі балкони у новітніх матеріалах, невеликі приквартирні тераси. Зовнішнім оздобленням комплекс нагадує про історію даної ділянки (Львівської експериментальної кераміко-скульптурної фабрики) – використання натуральної керамічної черепиці, декоративної плитки з мармуровою крихтою на фоні лаконічних білих полотен декоративної штукатурки.


У перших поверхах будівлі із вулиці Мучної передбачено комерційні приміщення – що доповнює спокійну вулицю активним простором. Крім того, для автомобілів мешканців передбачено підземний паркінг на 83 паркомісця, що зручно для власників авто. Для безпеки мешканців і гостів комплексу передбачено укриття із усім необхідним обладнанням відповідно до норм.