Медичний хаб по вул. Пасічній

Громадські будівлі

Location

м. Львів, вул. Пасічна 22

Year

2023-2025

Area

2 080 m2

Медичний хаб розташований на мальовничій ділянці у Личаківському районі Львова. Ця споруда повністю інтегрується в природний ландшафт, знаходячись поруч з парком Погулянка та меморіалом “Пагорб слави”. Цей проект обіцяє стати справжньою перлиною медичних послуг у Львові.


Медичний хаб вигідно сусідить із гуртожитком Львівського університету Франка та приватною клінікою стоматології Мирона Угрина, доводячи свою привабливість для спільних клієнтів та медичної синергії.


Архітектурна форма органічно вписується в парковий ландшафт , а вигин фасаду від вулиці полегшує сприйняття проїзду між гуртожитком та медичним хабом. Регулярний ритм вікон відкриває неперевершені краєвиди на навколишню природу парку та центр Львова. Завдяки регулярному розташуванню вікон, проект надає можливість безперешкодного планування кабінетів та адміністративних приміщень, адаптуючи їх до специфіки технологічних вимог бізнесу. На даху запроектовано простору терасу з панорамою на історичну частину міста, що стане ідеальним місцем для відпочинку і зустрічей.


Медичний хаб створений для всіх видів медичних установ, включаючи лабораторії, клініки, реабілітаційні пункти та інші спеціалізовані заклади.