Офісний центр по вулиці Волоській

Громадські будівлі Міське планування

Location

м. Львів, вул. Волоська, 1

Year

2021-2026

Area

12 120 m2

Торгово-офісний центр на вул. Волоській знаходиться в історичному ареалі Львова, гармонійно поєднуючи сучасність із багатовіковою спадщиною міста.

Новий 6-поверховий офісний центр пропонує комфорт і функціональність для сучасного бізнесу. Будівля вирізняється своєю сучасною архітектурою, гармонійно інтегрованою в природне та історичне оточення. Фасад будівлі виконаний у теплих тонах, які надають їй елегантності. Великі світло-прозорі конструкції забезпечують багато природнього освітлення, створюючи світлі та приємні робочі простори. Особливістю будівлі є великі озеленені тераси із зонами для
відпочинку, що спадають каскадом до вул. С.Людкевича.

Центр оснащений підземним паркінгом, забезпечуючи зручне та безпечне паркування для співробітників та відвідувачів. У першому рівні розташовано просторий хол офісного центру із другим світлом, сучасний ресторан, приміщення громадського призначення та укриття. Вище першого поверху знаходяться офісні приміщення з терасами. З вікон офісів відкривається панорама на мальовничі ландшафти пагорбів та історичну архітектуру.

Перед будівлею розташована простора променада з багаторічними деревами, яка забезпечує зручні пішохідні зв’язки між вул. Снопківською та вул. Шота Руставелі. Яскравим та художнім акцентом спільного простору є різнобарвна підпірна стіна, що гармонійно поєднюється із рекреаційними зонами. Також тут знайдуться зони для відпочинку позаду будівлі на верхніх терасах та зелених пагорбах.

Торгово-офісний центр на вул. Волоській – це місце, де історія зустрічається
з сучасністю, а комфорт та зручність стають пріоритетами.