Котеджне містечко Lagom

Житлові будівлі

Location

м. Львів, бічна вул. Стрийська (с. Сокільники)

Year

2024 - по нині

Area

Котеджне містечко LAGOM – це про сучасну архітектуру та проживання в екологічно чистому середовищі у власному будинку.

Містечко розташоване неподалік від усіх необхідних об’єктів інфраструктури, а до центру Львова можна дістатися всього за 20 хвилин. Воно знаходиться на території села Сокільники, поблизу озера та каналу, який проходить від озера до річки Зубри.

AVR Development долучилася до проєкту в момент, коли вже були успішно реалізовані перші п’ять черг. Наступні черги, розроблені нами, підтримують основну концепцію комплексу з скатними дахами, але з додаванням плоских покрівель, більшої кількості типів фасадів та кольорових акцентів для конкретних вулиць. Тут ви не знайдете однакових вуличок: кожна має свій унікальний мікс будинків за площею та типами. Шоста та сьома черги розташовані вздовж рельєфу. Більшість вуличок тупикові, що створює затишок для мешканців і зменшує кількість проїжджаючих авто. Між чергами запроєктований сухий потічок, який збирає дощову воду з двох черг. Навколо потічка будуть зелені пішохідні шляхи для прогулянок та відпочинку.

Усі будинки комплексу оснащені центральними мережами, зокрема водопостачанням, каналізацією, електроенергією та газопостачанням.

Територія містечка озеленена та обладнана системою поливу газонів. Тут є дитячі та спортивні майданчики, сквери, зони відпочинку та місця для вигулу домашніх улюбленців.
Перед кожним будиночком є зручний паркінг з бруківки-георешітки на дві машини, гостьовий паркінг і можливість встановлення навісу для авто. Власне заднє подвір’я огороджене металевим парканом, а габіони між будинками створюють відчуття приватності.

Для дозвілля мешканців передбачено набережну, сучасний спортзал, СПА, сапсерфінг та тенісний корт. Нові черги будинків оздоблені декоративною штукатуркою, плиткою еластоліт під цеглинку, вентильованим фасадом та термодошкою, а дах покритий фальцевою покрівлею.