Житловий Комплекс Shelest

Знайомимо із новим проектом житлового комплексу на вул. Студинського у Львові від AVR Development – Shelest. При його проектуванні особливу увагу ми приділяли рельєфу, аби успішно вписати будинок у топографію, адже перепад висот від одного краю будівлі до іншого становив вісім метрів.
Під час розробки проекту ЖК нашими завданнями були мінімізація земляних робіт, створення оптимальної автостоянки, вкопаної в землю, посадка конструктиву будівлі на ґрунт з відповідною несучою здатністю та логічне функціональне наповнення в таких об’ємах.
За узгодженим технічним завданням ми запроектували фундамент із монолітних залізобетонних плит на різних відмітках, секції з виходами на різних рівнях – один на вул. Студинського, а інший – на дах цокольного поверху, в якому передбачена автостоянка.
На рівні першого поверху розташовані як і квартири з приквартирними ділянками, так і паркомісця. Другий поверх із входом із вулиці Студинського наповнений комерційними площами, комфортними вхідними групами для мешканців та квартирами.