Житловий комплекс Forum Apartment

Житлові будівлі

Location

м. Львів, вул. Під Дубом, 26

Year

2016-2018

Area

23 400 m2

Проект Forum Apartments розташований в історичному центрі Львова та є вражаючим об’єктом нерухомості. Він вирізняється новою для міста мовою архітектури з цікавим ритмом вікон та складною пластикою. Об’єкт набув статусу найдорожчої нерухомості серед нових девелопментів у місті. Проект вдало вписується в наявну забудову та складається з кількох блоків різної поверховості. 

Проект завершується 13-поверховою вежею на розі вулиць Джерельної та Під Дубом. З північного боку об’єкт межує з залізницею, тому наша команда вирішила проблему шуму оригінально –створивши назовні галерею, яка служить шумовим екраном для захисту квартир. Це додає унікальності проекту та забезпечує комфортне проживання мешканцям.

Ще однією з найінноваційніших особливостей проекту є використання антивібраційних подушок під фундаментами. Ця конструкція допомагає знизити вібрацію, спричинену потягами, що рухаються поруч.

Загалом проект Forum Apartments поєднує в собі різні функціональні та спеціальні рішення: тут є житло, офіси, комерційні приміщення, наземний просторий паркінг та розкішний дворівневий хол, що привітно зустрічає гостей комплексу. Він створений для того, щоб задовольнити вимоги найвибагливіших клієнтів, та стати справжнім символом комфорту, розкоші та якості в історичному центрі Львова.